Op reis naar Tanzania

Het nieuwe jaar is weer volop aan de gang en hetzelfde geldt voor de voorbereidingen van mijn bezoek aan Tanzania. Van 19 januari tot 1 februari ga ik voor All For The Future naar de plaats Marangu. In dit bericht vertel ik je graag wat ik daar allemaal ga doen.

Computerklas
We gaan bekijken of we de computerklas voor meer leerlingen, studenten en volwassenen kunnen openstellen zodat we de toegankelijkheid van deze faciliteiten kunnen verbreden.

Childeren care center
In samenwerking met Overa ga ik het childeren care center inrichten. Het kinderdagverblijf is bedoeld voor kinderen die de schoolgaande leeftijd nog niet hebben bereikt en onder de zorg van de moeder vallen. Overa richtte het kinderdagverblijf op om de kinderen van werkende moeders een veilig onderkomen te bieden. Stichting All For The Future zal de inrichting van het kinderdagverblijf voor haar rekening nemen. We gaan onder meer meubels en andere benodigdheden inkopen.

Persoonlijke bezoeken
Met Overa en Rhoda ga ik scholen en gezinnen bezoeken om samen met hen te bepalen of we de ouders financieel moeten ondersteunen met de betaling van schoolgelden, schoollunches en schoolbenodigdheden. Tijdens mijn bezoek aan Tanzania doe ik tevens onderzoek naar projecten die we, als ze passen binnen de doelstelling van de stichting, in de toekomst mogelijk kunnen ondersteunen.

Kortom er is veel te doen in twee weken!

Terug naar het nieuwsoverzicht