STEUN ONS

Hoe kan je ons steunen?

QR Donatie

De makkelijkste manier om stichting All For The Future te steunen is door onze QR-code te scannen. Hiermee doe je een eenmalige donatie van een bedrag naar keuze. Wil je ons liever steunen via een eenmalige overboeking of wil je ons maandelijks een bedrag doneren? Dan kan je ervoor kiezen om geld over te maken naar onze bankrekening: NL14 RABO 0319 1016 73. Jouw donatie kan echt het verschil maken en al het ingezamelde geld gaat voor de volle honderd procent naar onze initiatieven in Tanzania. Reis- en verblijfskosten ten behoeve van de uitvoering en controle op locatie van de projecten zijn voor eigen rekening en worden niet betrokken uit de donaties. Voor onze projecten leggen we de focus op de onderstaande onderwerpen.

Onderwijs voor iedereen

Onderwijs is van vitaal belang voor de toekomst van kansarme kinderen. Jouw donatie wordt besteed aan:

  • Schoolbenodigdheden zoals schooluniformen (circa € 30,- per kind)
  • Schoollunches (circa € 25,- per kind per jaar)
  • Collegegeld (circa € 60,- per student per jaar)

Ondersteuning bieden aan gezondheid

We ondersteunen arme kinderen die medische zorg nodig hebben door medicijnen, doktersbezoeken en behandelingen te betalen. Behandelingen kosten gemiddeld € 22,-.

Economische empowerment

Het ondersteunen van lokale programma's die alleenstaande moeders helpen om inkomen te genereren kan indirect de toekomst van kinderen verbeteren. Dit doen we door microkrediet en zelfvoorzienende initiatieven te ondersteunen om gezinnen uit de armoedecyclus te helpen. Gemiddeld kost het opstarten van een empowerment project zo'n € 45,-.

Zelf vrijwilligerswerk doen? Dat kan!

Je kan vrijwilligerswerk doen bij een lokale school om je kennis en vaardigheden te delen door bijvoorbeeld Engels te geven. Geïnteresseerd of vragen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer.